donderdag 11 augustus 2016

Even een update.

Vandaag weer naar het ziekenhuis geweest voor controle.
Eerst bloedprikken en daarna gesprek met de dokter.
Hij had weer veel blauwe plekken en tandvlees begon weer wat te bloeden dus we hadden wel verwacht dat de bloedplaatjes laag waren.
Hb was nog redelijk, geen bloedtransfusie nodig, bloedplaatjes waren 0. Erg snel gegaan, vorige week waren ze ook al 0.

De bloedwaarden zijn nog steeds niet beter geworden. Alles blijft erg laag en er gaat eigenlijk helemaal niks omhoog, alleen maar naar beneden.
Tristen krijgt elke dag neupogen injecties die ervoor moeten zorgen dat de witte bloedcellen omhoog gaan, maar zelfs met deze injecties stijgt het nog steeds niet.
Dokter had nu eigenlijk wel wat verbetering moeten zien, maar helaas nog niks.
Mocht het over 2 weken nog steeds geen verbetering zijn dan gaan ze alvast weer contact opnemen met Leiden voor de eventuele beenmergtransplantatie.
Dus hopen en duimen dat het de komende weken gaat stijgen!!!

Medicatie wordt al iets minder, prednison is bijna klaar, t/m zondag nog. En de medicijnen voor zijn bloeddruk hoefden ook niet meer. Scheelt weer 2 medicijnen.
De prednison krijgt hij 3 keer per dag, dus scheelt straks heel wat drankjes. Hierna blijven de 3 antibiotica nog over en de neoral. Dus wie weet kan de sonde er straks weer uit.
De injecties gaan ook goed, hij is echt heel erg flink.

Tristen heeft ondertussen al heel wat kanjerkralen, echt super leuk!! Hij vindt het heel leuk om te vertellen waar hij de kralen voor heeft gekregen. Op de kanjerkralen site kan je zien welke kralen er zijn.
Kanjerketting 

Tristen zijn kanjerketting tot nu toe.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten